Vše pro pohodové bydlení
Žehlicí prkna

Žehlicí prkno K-Surf Black Tube – Rolser

2.5 (3)
3 295 Kč

Zcela unikátní výrobek Žehlicí prkno K-Surf Black Tube – Rolser s pečetí kvality od značky Rolser máte možnost nakoupit právě teď u nás se slevou. Stojí teď u nás 3 295 Kč.

Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: Rolser
Prodejce: Bonami

Žehlicí prkno s deskou z perforovaného technického polymeru je speciálně navrženo pro použití s párou a je odolné vůči vysokým teplotám. Extra velká žehlicí plocha 130 x 37 cm a dlouhý tvarovaný převis poskytují maximální komfort při žehlení.

Prkno je možné nastavit do 11 různých pozic, takže jej jednoduše přizpůsobíte výšce postavy. Maximální výšku 96 cm ocení zejména uživatelé vyšší postavy a minimální výšku 58 cm lze využít pro žehlení v sedě. Stabilní kovový rám je ve spodní části opatřen plastovými protiskluzovými krytkami, které brání poškození podlahy. Pojistka umístěná pod žehlicí deskou umožňuje snadné složení a bezpečné zajištění proti samovolnému rozložení.

Součástí prkna je také žáruvzdorná silikonová podložka pro bezpečné odložení žehličky. Potah je vyroben ze tří vrstev - vrchní bavlněná vrstva zajišťuje hladký podklad pro snadné žehlení, spodní měkké vrstvy z filcu a molitanu zabraňují nechtěnému proznačení mřížky do oděvu. Filcová vrstva navíc odráží teplo a páru, což napomáhá rychlejšímu žehlení.

Rozměry složeného prkna: 149,5 x 45 x 7,5 cm (ŠxHxV).


Kde koupit

Bonami
Žehlicí prkno K-Surf Black Tube – Rolser
3 295 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Žehlicí prkna

Žehlicí prkno Vileda Neo

3.1(7)
1 239 Kč

Žehlicí prkno Wenko Base

2.8(4)
1 489 Kč

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky Rolser